Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 8.2g13kcal2.5g0g0.4g0g
Hunaja0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g42kcal5g1g2g0.4g
Valittu annoskoko21g21kcal2.5g0.5g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.3g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g101kcal12g2.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113