Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 4.1g3.2kcal0.7g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g16kcal1.6g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko21g8kcal0.8g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal3.8g1g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160