Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Korppujauho 1g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Voileipäkinkku,snellman0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Puolukka 3.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g60kcal4.8g2.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko21g30kcal2.4g1.2g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.2g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g143kcal11.5g5.8g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514