Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi6.3g7.8kcal0.2g2.1g0g0g
Sokeri 3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Margariini 80% keskiarvo2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Perunajauhot,rainbow4.2g14kcal0g3.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g121kcal1.4g20.4g4g0.2g
Valittu annoskoko21g60kcal0.7g10.2g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g30kcal0.4g5.1g1g0.1g
Arvot/100g100g288kcal3.3g48.6g9.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901