Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g12g4.8kcal0.1g1.4g0g0g
Kaurahiutale 1g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g77kcal2g13.6g1.6g0.8g
Valittu annoskoko21g39kcal1g6.8g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.5g3.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g183kcal4.8g32.4g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844