Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Tomaatti, tuore3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 5.9g11kcal1.6g0g0.5g0g
Kurkku, tuore2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g38kcal4.4g0.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko21g19kcal2.2g0.1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal1.1g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g90kcal10.5g0.5g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751