Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Paprika keltainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli3.9g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g40kcal0.4g1.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko21g20kcal0.2g0.7g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.1g0.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g96kcal1g3.3g8.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716