Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Lihaliemi laimennettu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g42kcal2.4g1.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko21g21kcal1.2g0.7g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.6g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g99kcal5.7g3.3g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893