Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka67g112kcal13.3g0g6.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g33g18kcal1g2.1g0.7g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g17g43kcal2.5g0g3.7g0g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g396kcal34.6g13g22.6g3.2g
Valittu annoskoko200g198kcal17.3g6.5g11.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna100g99kcal8.7g3.3g5.7g0.8g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570