Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Kaali, valkokaali56g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g70kcal3.2g11.4g0.8g5.2g
Valittu annoskoko200g35kcal1.6g5.7g0.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna100g18kcal0.8g2.9g0.2g1.3g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612