Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.5g1.2g3.4g
Voi 18g128kcal0.2g0.1g14.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.8g5.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Hiiva 4.4g3.3kcal0.6g0g0g0.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 53g34kcal1.6g2.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g1163kcal27.6g174.4g37.2g8.4g
Valittu annoskoko200g581kcal13.8g87.2g18.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403