Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki42g23kcal3.5g2.1g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.2g0.4kcal0.1g0g0g3.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g8.3g48kcal1.5g0.6g4.1g1g
Kauralese 21g75kcal3.8g9.5g1.6g3.6g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g21g125kcal4.4g1.4g11.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%50g115kcal14.5g1.3g6g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g930kcal68.6g33.4g56.4g16.2g
Valittu annoskoko200g465kcal34.3g16.7g28.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna100g233kcal17.2g8.4g14.1g4.1g
Arvot/100g100g233kcal17.2g8.4g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658