Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g228kcal19g0g17g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 38g85kcal5.3g0.6g6.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)11g14kcal0.4g0.4g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g13g4kcal0.2g0.8g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g764kcal54.6g6.4g58g0.6g
Valittu annoskoko200g382kcal27.3g3.2g29g0.3g
Annoskoko puolitettuna100g191kcal13.7g1.6g14.5g0.2g
Arvot/100g100g191kcal13.6g1.6g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804