Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g50g195kcal0g49g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Raparperi 50g17kcal0.3g2.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g470kcal1.8g112.2g0.8g4.8g
Valittu annoskoko200g235kcal0.9g56.1g0.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna100g117kcal0.5g28.1g0.2g1.2g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731