Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g80g196kcal8g6.4g14.4g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl20g7kcal0.2g1.2g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)54g87kcal1.5g1.5g8.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr20g56kcal1.6g1.9g4.8g0.3g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix3.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Sinappi 2g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g701kcal23g23.4g55.2g0.6g
Valittu annoskoko200g351kcal11.5g11.7g27.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna100g175kcal5.8g5.9g13.8g0.2g
Arvot/100g100g175kcal5.8g5.9g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523