Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana 27g8.7kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 8.6g5.5kcal0g1g0g0.4g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 13g4.7kcal0.6g0.3g0g0.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g86kcal3g12.4g1.4g5g
Valittu annoskoko200g43kcal1.5g6.2g0.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820