Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)19g71kcal5.4g0g5.4g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g625kcal45.4g1g49g0g
Valittu annoskoko200g312kcal22.7g0.5g24.5g0g
Annoskoko puolitettuna100g156kcal11.4g0.3g12.3g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134