Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu75g31kcal0.2g7.1g0.1g1.4g
Raparperi 50g17kcal0.3g2.8g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g63g244kcal0g61.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g583kcal1g142.4g0.4g4.2g
Valittu annoskoko200g291kcal0.5g71.2g0.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna100g146kcal0.3g35.6g0.1g1.1g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.6g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970