Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g151g143kcal12.1g21.1g1.1g12.1g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 15g130kcal0g0g14.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4.2g0.8kcal0g0.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g583kcal26g50g31.6g25g
Valittu annoskoko200g291kcal13g25g15.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678