Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,339g26kcal4.3g1.6g0.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)20g141kcal0g0g15.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit31g6.6kcal1g0.6g0g0.8g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g31g58kcal6.9g0.6g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g107kcal0.6g0.9g11g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g893kcal36.2g37g65.4g3.2g
Valittu annoskoko200g447kcal18.1g18.5g32.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245