Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl56g17kcal2.6g1.1g0.2g0.9g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)23g61kcal6.7g0g3.8g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g47g70kcal0.7g1.6g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g544kcal48.4g5.4g37g1.8g
Valittu annoskoko200g272kcal24.2g2.7g18.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna100g136kcal12.1g1.4g9.3g0.5g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667