Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g75g93kcal2.4g3.1g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g338kcal6.8g18.8g26g5.8g
Valittu annoskoko200g169kcal3.4g9.4g13g2.9g
Annoskoko puolitettuna100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015