Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 42g132kcal3.5g24.3g1.3g4.2g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g20g32kcal4.5g0g1.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 20g45kcal3.2g0.1g3.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g28g90kcal6.5g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g883kcal56.8g48.8g48.2g8.4g
Valittu annoskoko200g442kcal28.4g24.4g24.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna100g221kcal14.2g12.2g12.1g2.1g
Arvot/100g100g221kcal14.2g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568