Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 28g54kcal7.6g0g2.5g0g
Tonnikala vedessä 28g30kcal6.3g0g0.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g33g14kcal3.2g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.8g2.4kcal0.1g0g0.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki47g26kcal4g2.4g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g38g98kcal11.3g0.8g5.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g9g56kcal2.3g0.6g5.1g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]11g45kcal2.4g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g656kcal74.6g9.2g37g0g
Valittu annoskoko200g328kcal37.3g4.6g18.5g0g
Annoskoko puolitettuna100g164kcal18.7g2.3g9.3g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716