Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g35g125kcal2.8g27.3g0.2g0.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell43g47kcal10.4g0g0.2g0g
Pesto rosso6.3g18kcal0.3g0.3g1.8g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g5.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Findus thai wokkivihannekset43g11kcal0.5g1.7g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g3.9g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g444kcal28.4g62.4g7.6g3.8g
Valittu annoskoko200g222kcal14.2g31.2g3.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna100g111kcal7.1g15.6g1.9g1g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823