Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Lanttu 19g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Purjosipuli 4.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 5.5g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton22g48kcal2.5g0.5g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g165kcal7g12.4g9.2g2.2g
Valittu annoskoko201g83kcal3.5g6.2g4.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna100g41kcal1.8g3.1g2.3g0.6g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320