Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g88g22kcal0.9g4.3g0.2g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska Eldorado43g8.5kcal0.5g1.5g0g0.6g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g16g48kcal5.4g0.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g307kcal30.4g13g14.8g6g
Valittu annoskoko200g153kcal15.2g6.5g7.4g3g
Annoskoko puolitettuna100g77kcal7.6g3.3g3.7g1.5g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763