Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g23g141kcal4.9g1.5g12.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)63g162kcal16.2g0.9g10.6g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli23g16kcal2.2g0.9g0.5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g16g17kcal2.8g0.3g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g23g50kcal5.9g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g884kcal72.8g11.6g58.4g0.4g
Valittu annoskoko201g442kcal36.4g5.8g29.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna100g221kcal18.2g2.9g14.6g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.1g2.9g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104