Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)83g93kcal18.1g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 4.9g35kcal0g0g4g0g
Sipulikuutiot rainbow21g2.1kcal0.3g0.3g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g1.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)42g17kcal0.5g3g0.2g0.6g
Punaviini 31g22kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g367kcal39g12g13.2g2g
Valittu annoskoko201g184kcal19.5g6g6.6g1g
Annoskoko puolitettuna100g92kcal9.8g3g3.3g0.5g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351