Tonnikala-munaskasrulla
Sekoita pohjan aineet keskenään.
Kaurahiutaleiden on hyvä antaa turvota huoneenlämmössä.
Mausta munakas oman maun mukaan esim.
mustapippuria ym mausteita käyttäen.
Kaada seos korkeareunaselle uunipellille leivin paperin päälle ja levittele hieman kohti reunoja.
Paista 225 asteessa 20 min. Kunnes pinta ruskistuu.
Täyte:Paista pannulla sipuli, jäävuorisalaatti ja paloitellut maustekurkut.
Pilko paparika ja tomaatti.
Sekoita kasvikset, tonnikala, ja rahka keskenään tahnaksi.
Mausta oman mielikuvituksen mukaan.
Peitä kelmulla ja laita hetkeksi jääkaappiin maustumaan.
Kun munakas pohja on valmis, anna jäähtyä hetken ennen kuin levität täytteen.
Pohja kannattaa irroitella varovasti, ennen kuin alkaa rullailemaan.
Levitä täytettä pohjan päälle, varo laittamasta liikaa, muuten täyte pursuilee ulos.
Kääräse rullalle ja pistä hetkeksi jääkaappiin maustumaan.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa
Pirkar1