Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka35g48kcal7.7g0.7g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Rice Dream, riisimaito53g25kcal0.1g4.9g0.5g0.1g
Täysjyväriisi. Risella.19g67kcal1.3g13.7g0.6g1.2g
Parsakaali, tuore, 257g21g6.4kcal1g0.4g0.1g0.3g
Punajuuri keitetty, annos 100g21g9kcal0g2g0g0.5g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g18g22kcal0.5g4.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g425kcal24.8g54g12g4.8g
Valittu annoskoko201g212kcal12.4g27g6g2.4g
Annoskoko puolitettuna100g106kcal6.2g13.5g3g1.2g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.4g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557