Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 22g14kcal0.1g2.6g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.8g0g0.2g
Porkkana 14g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Juuriselleri 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g11g28kcal0.3g0.5g3g0.1g
Piparjuuri, annos 10g14g5.1kcal0.6g1.5g0g1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g14g16kcal0.3g0.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g187kcal4.2g21.6g9g6.2g
Valittu annoskoko201g93kcal2.1g10.8g4.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna101g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g
Arvot/100g100g46kcal1g5.4g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767