Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g40g109kcal8g0.4g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g733kcal64.2g22g42.6g2g
Valittu annoskoko201g367kcal32.1g11g21.3g1g
Annoskoko puolitettuna101g183kcal16.1g5.5g10.7g0.5g
Arvot/100g100g182kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233