Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka667g1120kcal133.3g0g66.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g333g183kcal10.3g21.3g6.7g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g167g433kcal25g0.3g36.7g0g
Tomaattimurska 833g245kcal4.7g44.2g1.7g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g3963kcal346.6g131.6g223.6g31.6g
Valittu annoskoko2000g1982kcal173.3g65.8g111.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna1000g991kcal86.7g32.9g55.9g7.9g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570