Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 563g162kcal5.6g25.9g1.7g10.1g
Kaali, valkokaali563g119kcal6.8g19.1g1.1g11.8g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g697kcal31.4g114g6.6g52.4g
Valittu annoskoko2000g349kcal15.7g57g3.3g26.2g
Annoskoko puolitettuna1000g174kcal7.9g28.5g1.7g13.1g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612