Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 533g415kcal9g85.9g1.1g5.3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g267g307kcal2.1g14.9g26.7g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste533g139kcal4.8g25.6g1.6g12.3g
Lohifilee 667g1302kcal124.6g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g4325kcal281g252.8g238.8g35.2g
Valittu annoskoko2000g2162kcal140.5g126.4g119.4g17.6g
Annoskoko puolitettuna1000g1081kcal70.3g63.2g59.7g8.8g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908