Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1200g1300kcal94.8g195.6g7.2g25.2g
Hunaja320g1072kcal3.2g262.4g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore240g60kcal0g21.6g0g0.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g240g2160kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g9183kcal196g959.2g494.4g50.8g
Valittu annoskoko2000g4592kcal98g479.6g247.2g25.4g
Annoskoko puolitettuna1000g2296kcal49g239.8g123.6g12.7g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384