Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3844g1348kcal177.6g75g11.5g96.1g
Sipuli 577g174kcal7.2g27.7g1.2g9.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1201g1442kcal40.8g43.2g120.1g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio53g130kcal9g1.6g10g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g384g1076kcal73g0g84.6g0g
Voi 96g697kcal1.1g0.4g78.1g0g
Vesi3844g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9735kcal617.4g295.8g611g211.8g
Valittu annoskoko10000g4867kcal308.7g147.9g305.5g105.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2434kcal154.4g74g152.8g53g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169