Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g488g1902kcal1g473.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1220g1166kcal13.4g222g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g976g8781kcal0g0g975.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7317g1976kcal95.1g351.2g14.6g124.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27649kcal219g2092.8g1980.4g248.8g
Valittu annoskoko10000g13824kcal109.5g1046.4g990.2g124.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6912kcal54.8g523.2g495.1g62.2g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234