Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g54g485kcal0g0g53.9g0g
Valkosipuli 54g58kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2156g3580kcal409.7g0g215.6g0g
Sipuli 787g238kcal9.8g37.8g1.6g13.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1563g282kcal8.8g39.1g6.3g10.9g
Tomaatti 755g172kcal4.2g26g2.3g10.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 22g63kcal2.4g3.2g4.5g0.1g
Ruokosokeri27g110kcal0g26.9g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1617g5337kcal258.8g1002.7g32.3g97g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2695g793kcal15.1g142.9g5.4g51.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22235kcal1426.2g2574.8g644.4g368.6g
Valittu annoskoko10000g11118kcal713.1g1287.4g322.2g184.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5559kcal356.6g643.7g161.1g92.2g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413