Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen4712g6126kcal801g94.2g386.4g4.7g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1571g220kcal29.8g6.3g7.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu52g55kcal4.1g8.5g0.3g1.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g2618g7068kcal288g1256.5g78.5g5.2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 1047g716kcal15.7g44g52.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28368kcal2277.2g2819g1051g22g
Valittu annoskoko10000g14184kcal1138.6g1409.5g525.5g11g
Annoskoko puolitettuna5000g7092kcal569.3g704.8g262.8g5.5g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902