Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2628g4363kcal499.3g0g262.8g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala116g324kcal23.1g5.8g23.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3679g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )2628g9198kcal473.1g1550.6g102.5g157.7g
Rypsiöljy 71g628kcal0g0g71g0g
Kananmuna 50g(kpl)526g662kcal57.8g1.6g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30599kcal2120.6g3158.2g1015g327.8g
Valittu annoskoko10000g15300kcal1060.3g1579.1g507.5g163.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7650kcal530.2g789.6g253.8g82g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881