Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4836g8221kcal967.1g0g483.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl145g1306kcal0g0g145.1g0g
Sipuli (kuorittu)967g261kcal12.6g46.4g1.9g16.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1354g1002kcal60.9g174.7g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 967g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g135g141kcal10.7g22.1g0.8g2.7g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g48g111kcal5.3g18.5g1.6g0g
Oregano, kuivattu 48g148kcal5.3g10.5g5g20.7g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g1451g5658kcal420.7g8.7g420.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33692kcal2965.2g561.8g2122.8g79.6g
Valittu annoskoko10000g16846kcal1482.6g280.9g1061.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna5000g8423kcal741.3g140.5g530.7g19.9g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556