Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g4337g4337kcal824.1g0g95.4g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)1807g4880kcal325.3g36.1g379.5g0g
Parsakaali, tuore, 257g1446g434kcal66.5g28.9g4.3g23.1g
Ruokakerma Valio 5%1928g1157kcal23.1g54g96.4g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä241g436kcal6.5g28.9g16.9g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)241g287kcal2.2g10.6g31.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23060kcal2495.4g317g1247.6g46.2g
Valittu annoskoko10000g11530kcal1247.7g158.5g623.8g23.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5765kcal623.9g79.3g311.9g11.6g
Arvot/100g100g115kcal12.5g1.6g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138905