Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1031g3479kcal123.7g0g381.4g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 1031g1236kcal169.5g0g61.9g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4124g5773kcal212.8g1153g28g140.2g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g155g990kcal1.7g4.6g109.8g0g
Soijakastike 103g62kcal5.3g9.8g0.1g0g
Mustaleimaemmental (Valio)206g825kcal59.8g0g66g0g
Kananmuna kuoreton 1134g1618kcal141.8g3.4g116.2g0g
Parmesan formaggio da pasta103g471kcal41.2g0g34g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 52g151kcal5.7g7.7g10.8g0.3g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g2062g2268kcal61.9g134g164.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33745kcal1646.8g2625g1946.2g281g
Valittu annoskoko10000g16872kcal823.4g1312.5g973.1g140.5g
Annoskoko puolitettuna5000g8436kcal411.7g656.3g486.6g70.3g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853