Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit4525g769kcal72.4g99.5g9g86g
Nakki, keskiarvo 1086g2533kcal123.8g12.6g223.7g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g272g1466kcal0.5g0.8g162.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 226g776kcal23.1g158.4g2.7g7.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3620g1195kcal119.5g177.4g0g0g
Aurajuusto272g923kcal54.3g0g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15324kcal787.2g897.4g954g188g
Valittu annoskoko10000g7662kcal393.6g448.7g477g94g
Annoskoko puolitettuna5000g3831kcal196.8g224.4g238.5g47g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140