Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2091g4758kcal397.3g0g355.5g0g
Tomaattimurska 4182g1230kcal23.4g221.6g8.4g79.5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1307g536kcal18.3g105.9g3.9g39.2g
Keittojuurekset, apetit1307g340kcal11.8g62.7g3.9g30.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g78g82kcal6.2g12.8g0.5g1.6g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g105g920kcal0g0g104.5g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g784g102kcal4.7g16.5g0.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g146g132kcal4.4g5.1g10.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16196kcal932.2g849.2g975.4g302.8g
Valittu annoskoko10000g8098kcal466.1g424.6g487.7g151.4g
Annoskoko puolitettuna5000g4049kcal233.1g212.3g243.9g75.7g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345