Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 2667g2075kcal45.1g429.3g5.3g26.7g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g1333g1533kcal10.7g74.7g133.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste2667g693kcal24g128g8g61.3g
Lohifilee 3333g6511kcal623g0g450g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21624kcal1405.6g1264g1193.2g176g
Valittu annoskoko10000g10812kcal702.8g632g596.6g88g
Annoskoko puolitettuna5000g5406kcal351.4g316g298.3g44g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908