Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g622g168kcal8.1g29.8g1.2g10.6g
Sipuli (kuorittu)1024g276kcal13.3g49.1g2g17.4g
Sieni rouskut, suolattu 2631g684kcal41g60.5g13.2g76.3g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 1895g4706kcal270.7g103.9g358.4g9.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g121g1092kcal0g0g121.3g0g
Paprika, punainen3594g924kcal32.3g165.3g14.4g71.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 114g79kcal1.4g12.9g1.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15858kcal733.6g843g1023.8g379.4g
Valittu annoskoko10000g7929kcal366.8g421.5g511.9g189.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3964kcal183.4g210.8g256g94.9g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459