Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 816g89kcal4.6g11.4g0.8g5.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1796g359kcal10.8g68.2g5.4g25.1g
Paprika, punainen653g168kcal5.9g30g2.6g13.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka490g49kcal5.4g3.9g1g4.9g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)1674g1590kcal384.9g0g8.4g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1633g980kcal52.2g115.9g32.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g41g39kcal0.4g7.4g0g0g
Oliiviöljy 41g361kcal0g0g40.8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2857g1572kcal45.7g376.6g4.9g24.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10412kcal1019.8g1226.8g193.2g146.2g
Valittu annoskoko10000g5206kcal509.9g613.4g96.6g73.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2603kcal255g306.7g48.3g36.6g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634